بیست و پنجمین جشنواره قرآن

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۲۱ ۰۹:۲۹ | تعداد بازدید: 30

جشنواره قرآن و عترت (ع) با هدف نشر و گسترش فرهنگ قرآنی در دانشگاه‌های سراسر کشور از سال (۱۳۶۴) طرح ریزی شده است و همه ساله با میزبانی یکی از دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت (علیهم‌السلام) دانشگاه‌ها به اجرا در می‌آید. این جشنواره، نقطه عطف مسابقات قرآن و عترت (علیهم‌السلام) دستگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور محسوب شده که طی آن، برگزیدگان مسابقات نهادهای دانشگاهی، به رقابتی سالم و معنوی می پردازند. جشنواره در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت مستقل و از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اجرا درآمده و بیست و پنجمین دوره آن در سال تحصیلی (۹۹-۹۸) طبق آئین نامه حاضر به اجرا در خواهد آمد.

اسامی شرکت کنندگان به تفکیک پیوست شده است.

دانشگاهیان گرامی میتوانند سوالات خود را پیرامون جشنواره قرآن و عترت از طریق مراجعه به کانال تلگرامی دبیرخانه جشنواره به نشانی @quran_thums  و یا تماس با امور قرآن و عترت به شماره ۰۵۱۵۲۲۲۷۳۰۸ مطرح نمایند.

تصویر شاخص اطلاعیه