پیام تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت روز پزشک

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۰۱ ۰۸:۱۲ | تعداد بازدید: 73

رئیس بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی  یکم شهریور ماه به مناسبت روز پزشک ،این روز را به جامعه پزشکی تبریک گفته و از خدمات آنان به ویژه در بحران کروناویروس قدردانی می کنم.

دکترحسین عزیزی خدمات پزشکان در تسری سلامت در جامعه را تعبیری بی نظیر از مفهوم عشق به انسانیت دانست و یاد آور شد : آغاز شهریور هر سال مناسبتی ویژه در تقویم سلامت کشور است برای پاسداشت کسانی که برای حفظ ارزشمندترین موهبت خداوندی که همانا سلامت بشر است، سوگند یاد کرده اند و این عهد مقدس، گاه به بهای جان بوده است.

یکم شهریور مصادف است با زادروز حکیمی فرزانه که ارمغان پزشکی ایران را به دنیا صادر کرد و امروز از گذر قرن ها، یکایک اعضای جامعه سلامت کشور به او مفتخر و مدیونند.

امسال این روز را در حالی گرامی می داریم که در گذر ماه های اخیر، جامعه پزشکی کشور همگام با تمامی خانواده مدافعان سلامت کشور، با بحرانی همه گیر مواجه بوده و با آمادگی حداکثری در مقابله با پدیده شوم ویروس کرونا، کوشش گسترده ای را در تسری بهداشت و درمان برای آحاد جامعه به کار بسته تا همچون همیشه پیام آور سلامت در اقصی نقاط مرز پرگهر ایران اسلامی باشند و در این ایام، با تعبیری بی نظیر از مفهوم عشق به انسانیت، ایثار و شرافت حرفه ای، به نحو مسوولانه ای در این عرصه ایفای نقش کردند.

با پاسداشت و ادای احترام به پزشکان شهید عرصه سلامت کشور، فرا رسیدن این روز را به یکایک اعضای جامعه پزشکی کشور، به ویژه همکاران خدوم حوزه پزشکی شهرستان تربت حیدریه صمیمانه تبریک گفته و امیدوارم ثمره تلاش و همت شبانه روزی شما عزیزان، تامین امر سلامت در جای جای وطن عزیزمان باشد.