کاهش آمار مراجعین به مراکز درمانی تربت حیدریه در روزهای ابتدایی سال 97

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۱/۱۴ ۰۷:۴۰ | تعداد بازدید: 23

در چهار روز ابتدایی تعطیلات نوروزی 1397 آمار مراجعین به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نسبت به مدت مشابه در سال قبل از کاهش نسبی برخوردار بوده است. دکتر فرهاد حیدری مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حاشیه بازدید از مراکز درمانی شبانه روزی با بیان این موضوع اعلام کرد: کلیه مراکز درمانی شبانه روزی در مجموعه تحت پوشش دانشگاه در حالت آماده باش کامل بوده و تمامی خدمات لازم به مردم و مراجعین ارائه می شود و از این بابت جای هیچ نگرانی برای مسافران عزیز نوروزی نخواهد بود. وی همچنین با اشاره به اینکه در ایام تعطیلات نوروزی هیچ یک از مراکز درمانی شبانه روزی تعطیل نمیباشند گفت: از مسافران عزیز میخواهم تا با رعایت نکات ایمنی و رعایت مسائل بهداشتی در سفر کمک نمایند تا سالی کم حادثه را شروع و با سلامت به پایان برسانیم.