از سوی سازمان نظام پزشکی صورت پذیرفت :

دکتر زهرا نیک فرجام پزشک نمونه کشوری سال ۱402

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۸/۱۷ ۰۸:۳۳ | تعداد بازدید: 114

از طرف سازمان نظام پزشکی شهرستان تربت حیدریه، دکتر زهرا نیک فرجام به عنوان پزشک نمونه کشوری سال 1402 منتخب گردید.

در متن لوح تقدیر دکتر محمد رئیس زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی آمده است:

فرهیخته ارجمند سرکارخانم دکتر زهرا نیک‌فرجام

طبیب مظهر اسم محیی،احیای کننده جان ها و واسطه‌ی حیات است. در فرهنگ والاد و عظیم اسلامی، ارزش و دانش پزشکی و فعالیت حرفه‌ای طبیب تابدان اندازه گرانسنگ است که احیای جانی،حیات همه‌ی جان‌ها است . این فرهنگ بارور در سایه تعالیم توحیدی،بزرگ مردانی را تربیت کرده است که فروغ علم و اندیشه شان در سپهر دانش بشری راهگشا بوده و نام هایشان برتاک افتخار و سربلندی این سرزمین می‌درخشد.

در زادروز حکیم فرزانه ابوعلی سینا و روز پزشک از جنابعالی که میراث‌دار این دانش و فضائل هستید به پاس سال ها فعالیت صادقانه و تلاش جاهدانه درخدمت به ابناء بشر و به‌ویژه هم‌میهنان ارجمند، به رسم ادب سپاسگزاری نموده و انتخاب شایسته شما را به‌عنوان پزشک نمونه سال 1402 تبریک می‌گویم .

آرزو می‌کنم دست‌های شفابخشتان همیشه پرتوان و دریای دانش و معرفت شما همواره بیکران باد

سر تیتر خبر
از سوی سازمان نظام پزشکی صورت پذیرفت :