کسب رتبه عالی بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۸/۰۳ ۰۷:۱۹ | تعداد بازدید: 40

رئیس بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی تربت حیدریه از کسب رتبۀ عالی این مرکز درمانی در اعتباربخشی آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

دکتر حسین دین‌پناه با اعلام این خبر گفت: بیمارستان نهم دی با کسب رتبۀ عالی در سطح بیمارستان‌هایی که در حال تربیت دانشجویان رشتۀ پزشکی هستند قرار گرفت و گواهینامۀ آموزشی توسط این مرکز کسب شد.

وی اظهار داشت: در سال‌های گذشته نیز گواهینامۀ آموزشی کسب می‌شد اما با پیشرفت‌های حوزۀ آموزش دانشگاه و جذب دانشجوی رشتۀ پزشکی، نمرۀ کسب شده در امسال بالاتر و به رتبۀ عالی ارتقاء یافت.

دکتر دین‌پناه افزود: در ارزشیابی درمانی و بازدید بورد پزشکی و بورد فوریت‌های پزشکی نیز این بیمارستان با زحمات تیم مدیریتی بیمارستان و دانشگاه موفق به کسب تاییدیه‌های لازم با بهترین امتیازها شده است.