گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار در کتابخانه بیمارستان نهم دی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۸/۲۴ ۱۲:۵۷ | تعداد بازدید: 87

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و نیز بزرگداشت روز کتابدار دکتر زهرا نیک فرجام رئیس بیمارستان نهم دی بهمراه طلعت بخشی مدیر بیمارستان و دیگر کارکنان معاونت آموزشی و پژوهشی در کتابخانه این بیمارستان حضوربهم رساندند.

دکتر زهرا نیک فرجام در این مراسم گفت: روز کتابدار فرصتی فراهم آورد تا از تلاش و زحمات صادقانه کتابدار کتابخانه بیمارستان نهم دی در جهت پیشبرد اهداف آموزش و پیشرفت کتابخانه تقدیر و تشکر نماییم.امید است در مسیر ارائه خدمت و کسب رضایتمندی اعضاء هیئت علمی، دانشجویان و سلیر کارکنان بیمارستان موفق باشید.

لازم به ذکر است کتابخانه بیمارستان متصل به کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه می باشد و شامل 800نسخه کتاب فارسی و 40نسخه کتاب لاتین جهت استفاده همکاران و دانشجویان محترم می باشد.